Waarom gay life coaching?

Gay zijn betekent gelukkig niet dat we allemaal hetzelfde zijn.

Ondanks de vooruitgang die de afgelopen decennia is geboekt, is het nog steeds een uitdaging om als lhbt’er je leven te leven op een manier die bij je past. Een leven waar je volmondig ‘ja’ tegen zegt, want dat maakt je pas echt vrij.

Ik wil jou, als lhbt’er, helpen om stappen te nemen in je leven waarmee je dichter bij jezelf komt. Bij wie je werkelijk bent. Een leven waarin je leert je relaties met anderen te verdiepen en levensbevestigende keuzes te maken. Zodat jouw leven steeds meer van jou wordt.

Ik wil, samen met mijn collega’s, jou een plek bieden waar je kunt praten over jouw leven en wie je geworden bent. De hoogtepunten én de dieptepunten. En wat daarin kostbaar voor jou is. Hoe je voor jezelf zorgt, maar ook hoe je op anderen kunt bouwen. Want je bent hier niet alleen!

Ik ben als coach altijd bezig met vragen over het leven en luister graag naar jouw levensverhaal, naar dat wat jou bijzonder én gewoon maakt. Ik help je stil te staan bij wat bij je past. Zo help ik jou in jouw ontwikkeling. Dat is mijn werk!

Ruimte maken voor diversiteit en inclusie

Naast het persoonlijke werk, wil ik instanties -zoals onderwijs en zorg-  helpen bij de vraag hoe zij beter om kunnen gaan met seksuele diversiteit in hun dienstverlening.
Maar ook hoe we als gemeenschap meer kunnen profiteren van de rijkdom die in diversiteit verscholen ligt. Want ieders talent moet de wereld in!